Yli 105 000 käyttäjää kattava Valopilkku Etelä-Savoon!

Valopilkku ei ”lepää” koskaan – hyvä niin! Onhan sovellus kehitetty teidän parhaaksi matkantekoa ja pirssimatkailua helpottamaan. Kauan Etelä-Savoon odotettu Suomen suosituin taksisovellus on nyt myös mikkeliläisten, juvalaisten, puumalalaisten, mäntyharjulaisten ja kangasniemeläisten näpeissä.

Sovellus ylitti myös äskettäin komean 100 000 käyttäjän rajapyykin, joten aihetta iloon on. Kiitokset teille kaikille Valopilkun käyttäjille! Tulemme jatkossakin kehittämään sovellusta asiakkaiden ehdoin. Parhaillaan suunnittelupöydällä on muun muassa mobiilimaksu-mahdollisuus siten, että maksukortti- ja käteismaksumahdollisuus autossa säilyvät rinnalla vielä pitkään.

Aurinkoisia heinäkuun helteitä ja hyviä pirssireissuja kaikkialle Suomen suveen + Tallinnaan!

Sakke
Taksiliiton viestintäpäällikkö
sakari.lauriala@taksiliitto.fi

Liki 100 000 käyttäjää kattava Valopilkku Sastamalaan!

Suomen suosituimman taksisovelluksen riemukulku jatkuu. Niin kesämökkiläisiä kuin vakituisiakin asukkaita palveleva Valopilkku on sykkinyt Sastamalan sydämessä jo reilun viikon ajan 60 paikallisen taksin voimin.

Nyt kannattaa taksi tilata Sastamalassakin ilmaiseksi, nopeasti ja näppärästi kotimaisella digiajan sovelluksella.

Keskikesän juhlaviikonlopun lähestyessä taksin voi tilata esimerkiksi ennakkoon juhannustanssien päätteeksi parilla älypuhelimen ruudun pyyhkäisyllä, jotta paluumatka mökille on vakaa ja rauhallinen.

Aurinkoista ja iloista juhannusta!

Sakke
Taksiliiton viestintäpäällikkö
sakari.lauriala@taksiliitto.fi

Valopilkku tekee taksivallankumouksen Tallinnaan!

Tänään on ilon, juhlan ja taksivallankumouksen päivä! Valopilkku on avattu tänään Viron pääkaupunki Tallinnaan Tulika Takson 240 valkoisen taksin voimin! Taksin tilaaminen on nyt Suomenlahden molemmin puolin helppoa, luotettavaa ja ilmaista.

Valopilkku toimii Tallinnassa täsmälleen samalla tavalla kuin Suomessa vain sillä erotuksella, että Tallinnassa sovellus ilmoittaa asiakkaalle saapuvan taksin rekisterikilven numeron (Suomessa Valopilkku ilmoittaa keltaisen katolla olevan kupunumeron).

Tallinnassa Valopilkku noudattaa myös Tulika Takson edullista, luotettavaa ja selkeää hinnoittelua: lähtömaksu 3,65 euroa, päivällä kilometrihinta 0,69 euroa (hinnat: www.tulika.ee).

Tulika Takso on Viron suurin ja vanhin taksiyritys, joka tunnetaan laadusta ja luotettavuudesta. Tulika Takson kaikki autot ovat valkoisia Skoda Superb, VW Passat ja Toyota Avensis –merkkisiä takseja.

Valopilkku helpottaa merkittävästi taksimatkustamista asiakkaan parhaaksi luotettavalla ja helpolla tavalla. Asiakkaan ei tarvitse tietää, missä on, mistä tilata taksi tai minkäväriseen taksiin voi luottaa. Valopilkku ja Tulika Takso hoitavat taksin asiakkaalle napin painalluksella.

Valopilkku toimii nyt jo lähes 200 paikkakunnalla Suomen Lapista Viron Tallinnaan noin 7500 taksin voimin. Taksimatkoja tilataan Suomessa kuukausittain yli 70 000 kertaa – rekisteröityneitä käyttäjiä on jo lähes 100 000!

On upeaa viedä suomalainen tuote maailmalle – ei muuta kuin taksilla Tallinnassa kruisailemaan!

Riemullisin Suomi-Viro -terveisin!

Sakke
Taksiliiton viestintäpäällikkö
sakari.lauriala@taksiliitto.fi

Valopilkku Rovaniemelle, Varkauteen ja Iisalmeen!

Suomen suosituin taksisovellus – kiitos asiakkaiden ja kotimaisen taksialan – rantautui tänään Rovaniemelle, Varkauteen ja Iisalmeen yhteensä yli 130 taksin voimin. Rovaniemen Aluetaksi Oy, Varkauden Aluetaksi Oy ja Iisalmen Aluetaksi Oy ottivat sovelluksen vastaan iloisin mielin. Tietäähän Valopilkku parhaillaan uusia taksiasiakkaita ja yhä asiakaslähtöisempiä palveluita!

Valopilkulla pystyy matkustamaan käytännössä jo Lapista Helsinkiin. Lisäksi ne paikkakunnat, joissa sähköinen tilaus ei vielä toimi, sovellus antaa suoran numeron taksin tilaamiseen. Tämä helpottaa taksin tilaamista, kun ei aina erikseen tarvitse etsiä eri paikkakuntien taksien tilausnumeroita.

Ilouutinen on myös se, että Valopilkku on Grand One 2016 -kilpailun finaalisti kategorioissa: Paras mobiilisovellus ja UX-design. Grand One on Suomen suurin ja merkittävin digitaalisen markkinointiviestinnän töille tarkoitettu kilpailu. Kilpailu on järjestetty vuodesta 1996. Kilpailusta vastaa RE: Media Oy. Tulokset selviävät torstaina 12.5.2016. Toivotaan voittoa, vaikka itse finaalipaikka on jo itsessään menestys!

Aurinkoisia Valopilkku-matkoja!

Sakke
Taksiliiton viestintäpäällikkö
sakari.lauriala@taksiliitto.fi

Valopilkku täytti vuoden!

Suomen suosituin kotimainen taksisovellus Valopilkku avattiin vuosi sitten Tampereella, Hämeenlinnassa ja Vaasassa. Tänään Valopilkun piirissä on jo yli 6000 taksia, 160 paikkakuntaa ja neljä miljoonaa kuluttajaa Lapista Helsinkiin. Sovelluksella on yli 80 000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja sillä tilataan yli 60 000 taksimatkaa kuukausittain. Haluammekin kiittää lämpimästi kaikkia teitä Valopilkun käyttäjiä. Suuri  kiitos ja kumarrus myös loistavista kehitysideoistanne! 

Tiedoksenne  että Valopilkusta kehitellään jo uusia versioita – muun muassa mobiilimaksu-mahdollisuus on suunnittelupöydällä. Otamme erittäin  mielellämme jatkossakin vastaan palautetta, kommentteja ja kehitysideoita, jotta voimme hioa Valopilkusta yhä eheämmän, teitä miellyttävän ja matkustamistanne helpottavan sovelluksen.

Valopilkku on laajentunut Kuusamon ja Rukan lanseerausten jälkeen kevät-talven 2016 aikana muun muassa Pohjois-Savoon, Kuopioon, Kolariin ja Ylläkselle, Kokkolaan, Orivedelle, Nurmekseen, Saarijärvelle ja Uuraisiin. Lähiaikoina seuraavat Seinäjoki ja Pieksämäki.

Jatketaan debattia Valopilkusta #valopilkku!

Onnellisin ja kiitollisin 1-vuotisterveisin,

Sakke
Taksiliiton viestintäpäällikkö
sakari.lauriala@taksiliitto.fi

”Kuusamo…nyt kutsuu mua Kuusamo…”

Valopilkun riemusanoma, ilmainen, nopea ja näppärä tilaus sekä matkanteon helppous saapuivat tänään Kuusamoon ja Rukan laskettelukeskukseen. Kotimaisen taksin voi nyt napata kavereiden kanssa rinteeseen ja after ski:lle  heinäntekoa helpommalla tavalla älypuhelimen ruutua pari kertaa näpäyttämällä. Valopilkulla on jo yli 65 000 rekisteröitynyttä käyttäjää, ja sillä tilataan yli 50 000 kotimaista taksimatkaa kuukaudessa. Tästä kiitämme ja kumarramme syvään!

Eikä siinä vielä kaikki: Valopilkku rantautui viime viikolla Hyvinkään ja Riihimäen alueille sekä tammikuussa koko Kainuun seudulle muun muassa Vuokatin laskettelukeskukseen. Tästä on hyvä jatkaa.

Tänään käynnistyneellä hiihtolomaviikolla onkin oiva tilaisuus testata sovellusta esimerkiksi Rukalla tai Vuokatissa.

Sovellus jatkaa suosittua laajentumistaan valtakunnalliseksi 2016 aikana. Suunnittelupöydällä on myös mobiilimaksu-mahdollisuus, josta viestimme myöhemmin lisää.

Loistokkaita hiihtolomakelejä sekä Valopilkku-pirssireissuja!

Sakke
Taksiliiton viestintäpäällikkö
sakari.lauriala@taksiliitto.fi

Uusia ominaisuuksia uuteen vuoteen!

Valopilkun uusi versio tuo mukanaan toivottuja uudistuksia kaikille alustoille. Tässä niistä oleellisimmat:

1. Voit nyt seurata saapuvan auton etenemistä myös kartalla. Tämä ominaisuus toimii nyt pääkaupunkiseudulla ja tulee myöhemmin mukaan myös muille alueille.

2. Push-viestit kertovat nyt myös sovelluksen ulkopuolella taksin saapumisesta. Arvioitu saapumisaika päivittyy lisäksi älykkäämmin sen mukaan missä auto liikkuu, joten saat entistä paremman arvion siitä, milloin auto on luonasi.

3. Autotyypin valinnassa on mahdollista pyytää erikseen henkilöautoa/farmaria eli ns. tavallista taksia. Huomioithan, että autotyyppien saatavuudessa saattaa olla kuitenkin aluekohtaisia rajoituksia.

4. Rappukäytävän kirjaimen syöttäminen on nyt mahdollista osoitekenttään tarkemman osoitetiedon tarjoamiseksi. Lisäviesti kuljettajalle toimii edelleen normaaliin tapaan ja löytyy autotyypin valinnan yhteydestä.

5. Olemme aloittaneet palvelun osoitteistoon paikkojen lisäämisen. Ensimmäisessä päivityksessä olemme lisänneet Suomen suurempia liikenneasemia kuten lentokenttiä, satamia, rautatie- sekä linja-autoasemia. Lisää paikkoja seuraa lähitulevaisuudessa.

Mitä ominaisuuksia haluaisit nähdä seuraavaksi? Osallistu keskusteluun verkossa avainsanalla #valopilkku. Mielipiteesi on meille tärkeä.

Päivitysterveisin,
Valopilkun kehitystiimi
valopilkku@taksiliitto.fi

Kysely mobiilimaksamisesta

Kehitämme palvelua eteenpäin ja nyt haluamme kysyä sinulta arvon Valopilkun käyttäjä, miten haluaisit maksaa taksimatkoja tulevaisuudessa.

Kyselyn tekeminen kestää muutaman minuutin ja siihen voit vastata täällä.

Kiittäen,
Valopilkun kehitystiimi

Valopilkku vilkkuu joulun kunniaksi Meri-Lapissa!

Valopilkku vilkkuu nyt myös Meri-Lapin Taksit Oy:n toiminta-alueella Kemissä, Torniossa ja Keminmaalla 80 taksin voimin tulevan joulun kunniaksi. Sovellus toimii jo 130 paikkakunnalla kattaen noin 5400 taksia ja reilut 3,7 miljoonaa kuluttajaa. Valopilkulla on jo yli 45 000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja 150 000 tehtyä tilausta valtakunnallisesti. Sovelluksen käyttö onkin kasvanut kiitettävää vauhtia! :o)

On myös hyvä tietää, että olemassaolevat taksin tilaustavat säilyvät kehityksen rinnalla. Pirssin saa edelleen myös pikkuautosta tilavampaan malliin puhelimitse soittamalla, tolpalle ja taksiasemalle kävelemällä sekä niin sanotusti lennosta ottamalla. Myös tekstiviestitilaukset ja paikalliset älypuhelinsovellukset toimivat osassa Suomea.

Valopilkku kiittää ja kumartaa syvään kuluneesta vuodesta. Vuosi on ollut vauhdikas ottaen huomioon, että sovellus lanseerattiin vasta huhtikuun 17. päivä. Vauhdilla on siis edetty ja edetään kohti uusia ominaisuuksia ja alueita heti vuoden 2016 alusta vuorovaikutuksessa teidän kanssanne. Suurkiitos teille erinomaisista kuluneen vuoden aikana annetuista vinkeistä, palautteista ja Valopilkun käytöstä! :o)

Rauhallista joulua ja erinomaisen menestyksekästä vuotta 2016!

Muistathan, että kun muu Suomi hiljenee joulunpyhiksi, palvelee taksi edelleen 24/7 valtakunnallisesti. Taksi vie ja tuo!

Sakke
Taksiliiton viestintäpäällikkö
sakari.lauriala@taksiliitto.fi

Valopilkku valtasi Lappeenrannan seudun!

Suomen suosituin taksin tilaussovellus Valopilkku laajenee tänään Taksi Saimaa Oy:n toiminta-alueelle Lappeenrantaan, Joutsenoon ja Imatraan noin 140 taksin voimin. Sovellus toimii jo yli 120 paikkakunnalla kattaen yli 5300 taksia ja reilut 3,6 miljoonaa kuluttajaa. Sovelluksella on jo yli 40 000 rekisteröitynyttä käyttäjää – 100 000 tilauksen raja rikkoutui kolme viikkoa sitten.

Käytännössä koko kotimaisen taksijärjestelmän asiakkaan kämmenen ulottuville älypuhelimeen siirtänyt Valopilkku jatkaa laajentumistaan. Tällä kertaa vuorossa on Etelä-Karjan ympäristö. Nyt on iloisilla karjalaisillakin mahdollisuus vilkuttaa pirssiä matkatarpeisiin aivan uudella, tilaukseltaan ilmaisella ja älykkäällä tavalla!

Vuodenvaihteen tienoilla laajennamme lisää, ja mikä parasta, vuonna 2016 seuraa lisää herkkuja sovellukseen asiakaskokemusta täydentämään ja entistäkin ehommaksi parantamaan.

Valopilkku kiittää arvostuksestanne, kehitysideoistanne ja loistavasta palautteesta sinivalkoista sovellusta ja taksipalvelua koskien kuluneen avausvuoden aikana!

Pidetään älypuhelimet vilkkumassa ja taksien renkaat pyörimässä! Taksia käyttämällä voi vähentää muun muassa yksityisautoilua ja ympäristön kuormitusta.

Näihin tunnelmiin ja kuviin erinomaisen rauhaisaa joulua sekä menestysrikasta vuotta 2016 toivottaen!

Sakke
Taksiliiton viestintäpäällikkö
sakari.lauriala@taksiliitto.fi

PS. Taksi on ainoa valtakunnallinen liikennemuoto, joka palvelee paikkakunnasta ja vuorokaudenajasta riippumatta myös joulupyhien ja vuodenvaihteen aikaan. Joulurientoihin voi kiiruhtaa vaikkapa Valopilkulla :o).