Nyt myös savonlinnalaiset pääsevät tilaamaan taksin helpolla ja ilmaisella Valopilkku-taksintilaussovelluksella. Valtakunnallinen älypuhelimiin ladattava taksintilaussovellus toimii nyt 100 paikkakunnalla Suomessa noin 4500 taksin voimin ja uusia paikkakuntia on tulossa mukaan kiihtyvällä tahdilla.

Enää ei tarvitse muistaa tai etsiä taksin tilausnumeroa. Valopilkku paikantaa sijaintisi ja sen jälkeen voit tilata itsellesi kätevästi lähimmän vapaana olevan taksin. Ja aivan ilmaiseksi!

Taksiasiakkaiden keskuudessa ympäri Suomea Valopilkku on saavuttanut suuren suosion, eikä ihme, niin kätevä se on käyttää.

Olemme saaneetkin paljon hyviä ideoita sovelluksen jatkokehitykseen. Palautetta ja kehittämisideoita otamme edelleenkin mielellämme vastaan, niin uusilta kuin vanhoiltakin asiakkailtamme!

Vielä ennen vuoden loppua Valopilkusta julkaistaan uusi, entistä monipuolisempi ja toiminnallisempi versio! Siitä kiitos kuuluu kaikille aktiivisille kehitysideoita antaneille. Ja kehitystyö jatkuu koko ajan, mutta johtoajatuksena pidämme edelleen sen, mistä olemme kiitosta saaneet eli ”Keep it simple”. Käyttäjäystävällisyydestä ja helppoudesta ei tingitä siis jatkossakaan.

Jatketaan keskustelua Twitterissä #valopilkku

Anne
Taksiliiton tiedottaja
anne.jormanainen@taksiliitto.fi