Nyt se on myös keskisuomalaisten ladattavissa, nimittäin valtakunnalliseksi nopealla tahdilla laajentuva Valopilkku-taksintilaussovellus. Keski-Suomen valloituksen myötä Valopilkun piirissä on jo 88 paikkakuntaa. Valopilkun älypuhelimeensa aiemmin ladanneet taksinkäyttäjät voivat hyödyntää helppoa ja nopeaa taksintilauspalvelua kaikilla näillä paikkakunnilla.

Sovelluksen piiriin tulivat tänään uusina paikkakuntina Jyväskylä, Muurame, Laukaa, Äänekoski, Hankasalmi, Toivakka, Viitasaari ja Korpilahti. Samalla noin 4000 taksia aiemmin kattaneen palvelun piiriin saatiin taas noin 240 autoa lisää!

Enää ei tarvitse muistaa tai etsiä taksin tilausnumeroa, Valopilkku vain auki ja tilaus käyntiin. Valopilkku paikantaa sijaintisi ja sen jälkeen voit tilata itsellesi kätevästi lähimmän vapaana olevan taksin. Ja aivan ilmaiseksi!

Eikä hätää, jos sinä ja taksi ette jostain syystä kohtaisikaan. Kuljettaja näkee aina, mistä numerosta tilaus on tehty, ja voi tarvittaessa kysyä lisäohjeita.

Palautetta ja kehittämisideoita otamme edelleen mielellämme vastaan, niin uusilta kuin vanhoiltakin asiakkailtamme! Se on ollut sovelluksen tähänastisenkin kehitystyön perusta.

Sokerina pohjalla voimme vielä ilolla kertoa, että ennen vuoden vaihtumista Valopilkusta tullaan julkaisemaan uusi, entistä monipuolisempi ja toiminnallisempi versio!

Jatketaan keskustelua Twitterissä #valopilkku

Anne
Taksiliiton tiedottaja
anne.jormanainen@taksiliitto.fi