Valopilkun uusi versio tuo mukanaan toivottuja uudistuksia kaikille alustoille. Tässä niistä oleellisimmat:

1. Voit nyt seurata saapuvan auton etenemistä myös kartalla. Tämä ominaisuus toimii nyt pääkaupunkiseudulla ja tulee myöhemmin mukaan myös muille alueille.

2. Push-viestit kertovat nyt myös sovelluksen ulkopuolella taksin saapumisesta. Arvioitu saapumisaika päivittyy lisäksi älykkäämmin sen mukaan missä auto liikkuu, joten saat entistä paremman arvion siitä, milloin auto on luonasi.

3. Autotyypin valinnassa on mahdollista pyytää erikseen henkilöautoa/farmaria eli ns. tavallista taksia. Huomioithan, että autotyyppien saatavuudessa saattaa olla kuitenkin aluekohtaisia rajoituksia.

4. Rappukäytävän kirjaimen syöttäminen on nyt mahdollista osoitekenttään tarkemman osoitetiedon tarjoamiseksi. Lisäviesti kuljettajalle toimii edelleen normaaliin tapaan ja löytyy autotyypin valinnan yhteydestä.

5. Olemme aloittaneet palvelun osoitteistoon paikkojen lisäämisen. Ensimmäisessä päivityksessä olemme lisänneet Suomen suurempia liikenneasemia kuten lentokenttiä, satamia, rautatie- sekä linja-autoasemia. Lisää paikkoja seuraa lähitulevaisuudessa.

Mitä ominaisuuksia haluaisit nähdä seuraavaksi? Osallistu keskusteluun verkossa avainsanalla #valopilkku. Mielipiteesi on meille tärkeä.

Päivitysterveisin,
Valopilkun kehitystiimi
valopilkku@taksiliitto.fi