Ensinnäkin kiitos teille kaikille aktiivisille Valopilkun käyttäjille! Käyttäjämäärät ja sovelluksen aktiivinen käyttö kasvaa tasaisen varmaa tahtia ja vastaanotamme hyviä kehitysehdotuksia sen myötä. Pitäkää palautekanavat siis jatkossakin kuumina, palautteenne kyllä huomioidaan sovelluksen kehitys-workshopeissa.

Olemme julkaisseet nyt sovelluskaupoissa Valopilkusta uuden version, jossa täytämme vihdoin yhden halutuimmista kehitysaskelista, ts. autotyypin valinnan.

Autotyypin valinta on jaettu kolmeen eri vaihtoehtoon: kaikkiin mahdollisiin autotyyppeihin, farmariautoon ja tila-autoon. Farmari kannattaa valita silloin kun matkustaa normaalia suuremman tavaramäärän kanssa – Tila-auto on syytä tilata silloin kun matkustajia on enemmän kuin neljä.

Kaikki autotyypit -valinta toimii sovelluksen oletusvalintana ja takaa sinulle edelleen nopeimman mahdollisen kyydin. Huomaathan, että kaikki autotyypit eivät välttämättä ole tuettuina kaikilla alueilla, joskin sovellus kyllä kertoo, mikäli tilaukseen liittyviä rajotteita ilmenee.

ominaisuus_palautevastausKuten sanottua, sovelluksen kautta lähetetään todella paljon kyytiarvosteluja sekä yleistä palautetta. Moni on myös toivonut saavansa palautteisiin vastauksen, joten olemme lisänneet nyt siihen mahdollisuuden. Ominaisuus löytyy palautteen lähettämisnäkymän alalaidasta.

Valopilkku on nyt myös optimoitu ulkoasunsa puolesta uusille iPhone-malleille, joten käyttökokemuksesi on nyt näilläkin laitteilla kristallinkirkas. Myös muita pieniä parannuksia löytyy ympäri sovellusta. Mikäli löydät lisää korjattavaa, lähetä ihmeessä palautetta.

Eikä sovelluksen kehitys toki tähän jää – niin Taisteen kuin Blind Anglenkin kehitystiimit ohjelmoivat täyttä häkää jo seuraavia sovittuja ominaisuuksia. Näistä mainittakoon tässä vaiheessa mm. osoitetarkenteiden (kuten rapun) lisääminen tilaukseen, saapuvan auton esittäminen kartalla, tuki nimetyille paikoille (esim. asemat) sekä entistä tarkemmin päivittyvät saapumisaika-arviot.

Ensi kertaan – nauttikaa Valopilkun uusista herkuista! :o)

Sakke
Taksiliiton viestintäpäällikkö
sakari.lauriala@taksiliitto.fi