Mustanaamion ratsuakin nopeampi Valopilkku vilkkuu nyt myös Porin kaupungin alueella, Raumalla, Ulvilassa, Eurassa ja Eurajoella. Jo 65 paikkakuntaa ja lähes 4000 taksia Suomen noin 10 000 taksista kattava Valopilkku on kattavin ja laajin sovellus taksin tilaamiseen Suomessa.

Valopilkku on kirinyt Suomen laajimmaksi taksintilaus-sovellukseksi vain vajaassa kolmessa kuukaudessa. Palvelu avattiin ensimmäiseksi Tampereella, Hämeenlinnassa ja Vaasassa 17.4.2015. Startti on vähintäänkin vakuuttava!

Porin seudulla sovelluksen avausajankohta liittyy oleellisesti alueen vuoden merkittävimpiin yleisötapahtumiin – Porin Suomi Areenaan, Pori Jazzeihin ja Kalevan kisoihin. Nyt festivaali- ja tapahtumavierailla sekä kaikilla satakuntalaisilla on mahdollisuus vilkuttaa taksi paikalle Valopilkulla ajan digitalisaation hengessä.

Sovellus täydentää entisestään taksin tilausmahdollisuuksia myös satakuntalaisille – taksin voi tilata edelleen puhelimitse, tekstiviestitse, tolpalta, taksiasemalta ja niin sanotusti lennosta sovelluksen lisäksi.

Mikä parasta, 15.4. – 18.6.2015 kerätyn asiakaspalaute-koosteen perusteella yli kaksi kolmesta asiakkaasta arvioi Valopilkku-kyydin täyden viiden tähden arvoiseksi, palautekeskiarvon ollessa 4,48/5 -tähteä. Tästä on hyvä jatkaa, kiitämme nöyrästi palautteesta! 🙂

Hyviä taksimatkoja ja aurinkoista kesää pilvistä huolimatta!

Sakke

Suomen Taksiliiton viestintäpäällikkö, sakari.lauriala@taksiliitto.fi

PS. Palautetta sovelluksesta toivomme edelleen runsain mitoin. Kehitämme Valopilkkua asiakkaiden ehdotusten ja havaintojen pohjalta. Seuraava versio sovelluksesta julkaistaan syksymmällä.