”Lahti on mesta paikka” totesi lentomäkien kuningas ja mäkikotka Matti Nykänen aikoinaan. Osittain legendaarisen lausahduksenkin kunniaksi Valopilkku jatkaa Suomen valloittamista Lahden ja Päijät-Hämeen seudulle, kyllähän ”mestassakin” paikassa pitää Suomen laajimman älypuhelinsovelluksen välkkyä ja vilkkua!

Sovellus on avautunut tänään Lahdessa, Hollolassa, Heinolassa, Nastolassa, Orimattilassa, Asikkalassa ja Kärkölässä. Sovelluksen avautumista juhlitaan Taksipäivillä Lahden torilla lauantaina 29.8. klo 9-14.

Asiakkaille ilmainen, nopea ja näppärä Valopilkku toimii jo 80 paikkakunnalla ympäri Suomen noin 4000 taksin voimin. Sovellus onkin noussut maamme laajimmaksi ja suurimmaksi vain neljässä kuukaudessa!

Kiitos hyvästä palautteestanne! Appsi on saanut jatkuvasti kiitettävää palautetta muun muassa helppokäyttöisyydestä, ilmaisuudesta ja kotimaisuudesta.

Tarkoitus onkin julkaista Valopilkusta syys-talvella 2015 entistä monipuolisempi ja toiminnallisempi versio niin sanotusti kaikilla herkuilla! Kehitystyö tapahtuu teidän kanssanne. Otammekin ideoita edelleen erittäin mielellämme vastaan.

Jatketaan keskustelua #valopilkku –tviitein.

Torilla (Lahden) tavataan!

Sakke
Taksiliiton viestintäpäällikkö
sakari.lauriala@taksiliitto.fi