Suomen suosituin taksisovellus – kiitos asiakkaiden ja kotimaisen taksialan – rantautui tänään Rovaniemelle, Varkauteen ja Iisalmeen yhteensä yli 130 taksin voimin. Rovaniemen Aluetaksi Oy, Varkauden Aluetaksi Oy ja Iisalmen Aluetaksi Oy ottivat sovelluksen vastaan iloisin mielin. Tietäähän Valopilkku parhaillaan uusia taksiasiakkaita ja yhä asiakaslähtöisempiä palveluita!

Valopilkulla pystyy matkustamaan käytännössä jo Lapista Helsinkiin. Lisäksi ne paikkakunnat, joissa sähköinen tilaus ei vielä toimi, sovellus antaa suoran numeron taksin tilaamiseen. Tämä helpottaa taksin tilaamista, kun ei aina erikseen tarvitse etsiä eri paikkakuntien taksien tilausnumeroita.

Ilouutinen on myös se, että Valopilkku on Grand One 2016 -kilpailun finaalisti kategorioissa: Paras mobiilisovellus ja UX-design. Grand One on Suomen suurin ja merkittävin digitaalisen markkinointiviestinnän töille tarkoitettu kilpailu. Kilpailu on järjestetty vuodesta 1996. Kilpailusta vastaa RE: Media Oy. Tulokset selviävät torstaina 12.5.2016. Toivotaan voittoa, vaikka itse finaalipaikka on jo itsessään menestys!

Aurinkoisia Valopilkku-matkoja!

Sakke
Taksiliiton viestintäpäällikkö
sakari.lauriala@taksiliitto.fi