Suomen suosituin kotimainen taksisovellus Valopilkku avattiin vuosi sitten Tampereella, Hämeenlinnassa ja Vaasassa. Tänään Valopilkun piirissä on jo yli 6000 taksia, 160 paikkakuntaa ja neljä miljoonaa kuluttajaa Lapista Helsinkiin. Sovelluksella on yli 80 000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja sillä tilataan yli 60 000 taksimatkaa kuukausittain. Haluammekin kiittää lämpimästi kaikkia teitä Valopilkun käyttäjiä. Suuri  kiitos ja kumarrus myös loistavista kehitysideoistanne! 

Tiedoksenne  että Valopilkusta kehitellään jo uusia versioita – muun muassa mobiilimaksu-mahdollisuus on suunnittelupöydällä. Otamme erittäin  mielellämme jatkossakin vastaan palautetta, kommentteja ja kehitysideoita, jotta voimme hioa Valopilkusta yhä eheämmän, teitä miellyttävän ja matkustamistanne helpottavan sovelluksen.

Valopilkku on laajentunut Kuusamon ja Rukan lanseerausten jälkeen kevät-talven 2016 aikana muun muassa Pohjois-Savoon, Kuopioon, Kolariin ja Ylläkselle, Kokkolaan, Orivedelle, Nurmekseen, Saarijärvelle ja Uuraisiin. Lähiaikoina seuraavat Seinäjoki ja Pieksämäki.

Jatketaan debattia Valopilkusta #valopilkku!

Onnellisin ja kiitollisin 1-vuotisterveisin,

Sakke
Taksiliiton viestintäpäällikkö
sakari.lauriala@taksiliitto.fi