Tänään on ilon, juhlan ja taksivallankumouksen päivä! Valopilkku on avattu tänään Viron pääkaupunki Tallinnaan Tulika Takson 240 valkoisen taksin voimin! Taksin tilaaminen on nyt Suomenlahden molemmin puolin helppoa, luotettavaa ja ilmaista.

Valopilkku toimii Tallinnassa täsmälleen samalla tavalla kuin Suomessa vain sillä erotuksella, että Tallinnassa sovellus ilmoittaa asiakkaalle saapuvan taksin rekisterikilven numeron (Suomessa Valopilkku ilmoittaa keltaisen katolla olevan kupunumeron).

Tallinnassa Valopilkku noudattaa myös Tulika Takson edullista, luotettavaa ja selkeää hinnoittelua: lähtömaksu 3,65 euroa, päivällä kilometrihinta 0,69 euroa (hinnat: www.tulika.ee).

Tulika Takso on Viron suurin ja vanhin taksiyritys, joka tunnetaan laadusta ja luotettavuudesta. Tulika Takson kaikki autot ovat valkoisia Skoda Superb, VW Passat ja Toyota Avensis –merkkisiä takseja.

Valopilkku helpottaa merkittävästi taksimatkustamista asiakkaan parhaaksi luotettavalla ja helpolla tavalla. Asiakkaan ei tarvitse tietää, missä on, mistä tilata taksi tai minkäväriseen taksiin voi luottaa. Valopilkku ja Tulika Takso hoitavat taksin asiakkaalle napin painalluksella.

Valopilkku toimii nyt jo lähes 200 paikkakunnalla Suomen Lapista Viron Tallinnaan noin 7500 taksin voimin. Taksimatkoja tilataan Suomessa kuukausittain yli 70 000 kertaa – rekisteröityneitä käyttäjiä on jo lähes 100 000!

On upeaa viedä suomalainen tuote maailmalle – ei muuta kuin taksilla Tallinnassa kruisailemaan!

Riemullisin Suomi-Viro -terveisin!

Sakke
Taksiliiton viestintäpäällikkö
sakari.lauriala@taksiliitto.fi