Suomen suosituin taksin tilaussovellus Valopilkku laajenee tänään Taksi Saimaa Oy:n toiminta-alueelle Lappeenrantaan, Joutsenoon ja Imatraan noin 140 taksin voimin. Sovellus toimii jo yli 120 paikkakunnalla kattaen yli 5300 taksia ja reilut 3,6 miljoonaa kuluttajaa. Sovelluksella on jo yli 40 000 rekisteröitynyttä käyttäjää – 100 000 tilauksen raja rikkoutui kolme viikkoa sitten.

Käytännössä koko kotimaisen taksijärjestelmän asiakkaan kämmenen ulottuville älypuhelimeen siirtänyt Valopilkku jatkaa laajentumistaan. Tällä kertaa vuorossa on Etelä-Karjan ympäristö. Nyt on iloisilla karjalaisillakin mahdollisuus vilkuttaa pirssiä matkatarpeisiin aivan uudella, tilaukseltaan ilmaisella ja älykkäällä tavalla!

Vuodenvaihteen tienoilla laajennamme lisää, ja mikä parasta, vuonna 2016 seuraa lisää herkkuja sovellukseen asiakaskokemusta täydentämään ja entistäkin ehommaksi parantamaan.

Valopilkku kiittää arvostuksestanne, kehitysideoistanne ja loistavasta palautteesta sinivalkoista sovellusta ja taksipalvelua koskien kuluneen avausvuoden aikana!

Pidetään älypuhelimet vilkkumassa ja taksien renkaat pyörimässä! Taksia käyttämällä voi vähentää muun muassa yksityisautoilua ja ympäristön kuormitusta.

Näihin tunnelmiin ja kuviin erinomaisen rauhaisaa joulua sekä menestysrikasta vuotta 2016 toivottaen!

Sakke
Taksiliiton viestintäpäällikkö
sakari.lauriala@taksiliitto.fi

PS. Taksi on ainoa valtakunnallinen liikennemuoto, joka palvelee paikkakunnasta ja vuorokaudenajasta riippumatta myös joulupyhien ja vuodenvaihteen aikaan. Joulurientoihin voi kiiruhtaa vaikkapa Valopilkulla :o).