Valopilkku vilkkuu nyt myös Meri-Lapin Taksit Oy:n toiminta-alueella Kemissä, Torniossa ja Keminmaalla 80 taksin voimin tulevan joulun kunniaksi. Sovellus toimii jo 130 paikkakunnalla kattaen noin 5400 taksia ja reilut 3,7 miljoonaa kuluttajaa. Valopilkulla on jo yli 45 000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja 150 000 tehtyä tilausta valtakunnallisesti. Sovelluksen käyttö onkin kasvanut kiitettävää vauhtia! :o)

On myös hyvä tietää, että olemassaolevat taksin tilaustavat säilyvät kehityksen rinnalla. Pirssin saa edelleen myös pikkuautosta tilavampaan malliin puhelimitse soittamalla, tolpalle ja taksiasemalle kävelemällä sekä niin sanotusti lennosta ottamalla. Myös tekstiviestitilaukset ja paikalliset älypuhelinsovellukset toimivat osassa Suomea.

Valopilkku kiittää ja kumartaa syvään kuluneesta vuodesta. Vuosi on ollut vauhdikas ottaen huomioon, että sovellus lanseerattiin vasta huhtikuun 17. päivä. Vauhdilla on siis edetty ja edetään kohti uusia ominaisuuksia ja alueita heti vuoden 2016 alusta vuorovaikutuksessa teidän kanssanne. Suurkiitos teille erinomaisista kuluneen vuoden aikana annetuista vinkeistä, palautteista ja Valopilkun käytöstä! :o)

Rauhallista joulua ja erinomaisen menestyksekästä vuotta 2016!

Muistathan, että kun muu Suomi hiljenee joulunpyhiksi, palvelee taksi edelleen 24/7 valtakunnallisesti. Taksi vie ja tuo!

Sakke
Taksiliiton viestintäpäällikkö
sakari.lauriala@taksiliitto.fi