Tilaatko taksin Valopilkulla? Haluaisitko olla mukana varmistamassa, että Valopilkun kautta tilaamasi taksipalvelu on laadukasta, luotettavaa ja ystävällistä? Mikäli vastasit kyllä näihin kysymyksiin, lue lisää, laita hakemus ja voi olla, että pääset mukaan Valopilkun Mystery Travelleriksi.

Miksi haemme Mystery Travellereita?

Valopilkku-tilaussovelluksella voi tilata taksin Suomessa yli 170 paikkakunnalla sekä Virossa Tallinnassa ja Ruotsissa Haaparannalla. Varmistaaksemme palvelun luotettavuuden ja laatutason haemme Turun sekä Kuopion seudulle Mystery Travellereita varmistamaan, että Valopilkun kautta tilattava taksi saapuu nopeasti ja sen tarjoama palvelu on laadukasta ja asiantuntevaa.

Mitä odotamme Mystery Travellerilta?

  • Asut tai liikut esimerkiksi työmatkojen vuoksi paljon Turun tai Kuopion alueella.
  • Omaat hyvän havainnointikyvyn ja osaat kiinnittää huomiota moneen asiaan yhtä aikaa. Osaat myös erottaa jyvät akanoista.
  • Sinulla on tietokone / älypuhelin käytettävissä ja olet valmis laittamaan arvion jokaisesta matkasta.
  • Et ole taksinkuljettaja, autoilija, eikä sellaista löydy sinun lähipiiristäsi.
  • Pystyt sitoutumaan tehtävään pidemmäksi ajaksi. Toimeksianto kestää noin 2 kuukautta.

 

Mitä Mystery Traveller saa?

Jokaiselle Mystery Travellerille maksetaan taksimatkoja 200 eurolla kuukaudessa. Toimeksiannon kesto on 2 kuukautta.

Mikäli koet olevasi sopiva Valopilkun Mystery Travelleriksi, laita meille avoin hakemus viimeistään tiistaina 16.7.2019 osoitteeseen thmarkkinointi@taksihelsinki.fi. Merkitse sähköpostin aihekenttään ”Valopilkku Mystery Traveller”. Perustele hakemuksessa, miksi meidän kannattaisi valita juuri sinut. Haluamme kuulla sinun taksinkäyttökokemuksista ja siitä, millaisia matkoja sinä tulisit ajamaan takseillamme. Kuulemme myös mielellämme, onko sinulla aikaisempaa kokemusta Mystery Shopping– tai Mystery Traveller –tehtävistä. Tehtävään valitaan yhteensä 6 henkilöä.

Lisätietoa tehtävästä voit kysyä markkinointi- ja viestintäpäällikkö Taija Koskiselta numerosta 
050 311 3987 torstaina 11.7. kello 14-16 tai perjantaina 12.7. kello 14-16.

Valopilkku on Taksi Helsinki Oy:n omistama taksintilaussovellus joka toimii yli 170 paikkakunnalla Suomessa, sekä Ruotsissa Haaparannalla ja Virossa Tallinnassa.